Category: Sort sex

Julie nye bryster naturlig bryster

30.07.2016

julie  nye bryster naturlig bryster

Hos SE og HØR vil vi hylde de naturlige bryster. Derfor har lavet et galleri, som du kan nyde herover. ET STYKKE BART Julie Berthelsen har verdens bedste bryster, mener læserne af Her&Nu. Det var ikke til at afgøre, Eller det gjorde de i hvert fald i går, da den grønlandske sangsild Julie Berthelsen gæstede 24timer Xtra til et kort interview. Øhm, jah altså, indtil videre er de jo naturlige. Det er vigtigt. Min mor fik løfte sine bryster med silikone da hun havde født sit tredje barn (min lille søster) da hendes altid havde været naturlige store men efter 3 børn var blevet lange og ”slaskede”. Anyway kan man slet ikke se på min mor at der er silikone i, netop fordi de er blevet løftet og ikke bare er blevet proppet. Annie Hawkins-Turner bærer rundt på et par ordentlige kasser – faktisk er hendes forparti så stort, at de er blevet kåret til verdens største bryster. ET STYKKE BART Julie Berthelsen har verdens bedste bryster, mener læserne af Her&Nu. Det var ikke til at afgøre, Eller det gjorde de i hvert fald i går, da den grønlandske sangsild Julie Berthelsen gæstede 24timer Xtra til et kort interview. Øhm, jah altså, indtil videre er de jo naturlige. Det er vigtigt. At få nye bryster er dog en vigtig beslutning, som kræver god rådgivning og omtanke. Der kan være mange der passer til din krop. Med udgangspunkt i dine ønsker rådgiver vi dig, så du får lavet nogle rigtig smukke bryster, som passer helt naturligt til din krop. Se video om valg af implantat. Følg Julies brystforstørrelse.

Videos

Gæt Bryster #6: Buller, silikone og chips! // DHB 2015 julie  nye bryster naturlig bryster

Julie nye bryster naturlig bryster - ville bare

Der var gået 16 dage siden min brystoperation, og der var nu tid til at kigge på mine bryster igen. Så jeg kunne heller ikke undgå at sove med bh på dianalund genbrugsplads stive pikke tiden og kunne heller ikke vise dem til min kæreste. En konsultation koster lidt, men bedre at være sikker i sin sag, og vide hvad prisen vil blive for en selv, fremfor at spare på pengene og ende med et dårligt resultat!

Julie nye bryster naturlig bryster - har eller

Jeg synes helt klart at du skal være tilfreds med dine bryster, da det ellers vil gå hen og se fake ud. Du vil måske også kunne lide.

 Comments: 0

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *